راهنمای عضویت چگونگی نام‌نویسی


نام‌نویسی در صفحه عضویت آی زیج به دو صورت عضویت با حساب کاربری محلی و حساب کاربری خارجی امکان‌پذیر است. گرچه این دو روش سازوکارهای تقریبا متفاوتی دارند ولی از دید نام‌نویسی در وبگاه  فرق چندانی ندارند. در هر دو صورت آی زیج به کاربران هدیه‌ زیر را اعطا خواهد کرد که در حساب کاربری آنان اعمال خواهد شد:

  • مبلغ 1000،000 ریال اعتبار
  • فضای 100 مگابایت برای 6 ماه

در ادامه درباره هر روش توضیحاتی داده خواهد شد و سعی می‌شود مزایا و معایب هر مورد شرح داده شود. البته این روش‌ها صلب نبوده و دارای انعطاف هستند. برای مثال در صورت عضویت با حساب کاربری خارجی، کاربر امکان تعریف گذرواژه محلی را خواهد داشت و یا در صورت عضویت با حساب کاربری محلی نیز امکان اضافه کردن معرف‌های خارجی به حساب خود را دارد. اما بطور معمول کاربران بعد از عضویت دلیلی بر انجام این گونه فعالیت‌ها نمی‌بینند.

حساب کاربری محلی

در این روش کاربر بدون هیچ واسطه‌ای و به صورت مستقیم در وبگاه نام‌نویسی می‌کند. اطلاق واژه محلی به این دلیل است که کاربر در محل وبگاه آی زیج تعریف خواهد شد. البته رایانامه‌ای که کاربر برای عضویت استفاده می‌کند تنها به عنوان یک شناسه و همچنین منبع معتبر دریافت پیام‌های آتی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. رایانامه می‌تواند متعلق به هر فراهم کننده‌ای مانند Mihan Mail، Gmail و یا حتی دامنه متعلق به خود کاربر باشد. همین که کاربر از طریق رایانامه بتواند پیام دریافت کند به معنی معتبر بودن آن بوده و کفایت می‌کند.  این عدم وابستگی به مرجع دیگر یکی از مزایای روش محلی است. از معایب این روش نیز می‌توان به لزوم تایید رایانامه و به خاطر سپردن گذرواژه اشاره کرد. مراحل این روش به اختصار در زیر آمده است:

  • در صفحه عضویت یک رایانامه و گذرواژه تعیین می‌کنید.
  • از طرف آی زیج یک رایانامه تایید حساب برای شما ارسال خواهد شد.
  • با مراجعه به صندوق دریافت رایانامه و کلیک کردن پیوند ارسال شده به صفحه تایید حساب هدایت می‌شوید. در این صفحه پیام خوشامدگویی و توضیح در مورد هدیه عضویت به شما داده می‌شود.

حساب کاربری خارجی

کاربری خارجی یک روش نسبتا جدید است. در این نوع کاربری یک معرف خارجی مانند Google، کاربر را توسط شناسه‌ای که البته وی نمی‌بیند به وبگاه آی زیج معرفی می‌کند. این روش این مزیت را دارد که دیگر نیازی به ارسال رایانامه و کلیک کردن پیوند آن توسط کاربر نیست. همچنین کاربر دیگر نیازی ندارد تا گذرواژه‌ای را به خاطر بسپارد. همین که در آن معرف ورود کرده باشد کفایت می‌کند. از معایب این روش نیز می‌توان وابستگی به معرف را ذکر کرد. اگر به هر دلیلی معرف در دسترس نباشد و یا رابط‌های خود را تغییر داده و آی زیج نتواند با آن ارتباط برقرار کند امکان ورود وجود ندارد. مراحل این روش به صورت خلاصه مطابق زیر است:

  • در صفحه عضویت، پیوند فراهم کننده مربوطه کلیک می‌شود.
  • در صورتی که قبلا در معرف ورود کرده باشید به مرحله بعد می‌روید. در غیر این صورت باید ورود کنید.
  • از شما کسب اجازه می‌شود. به عبارت دیگر معرف از شما می‌پرسد که آیا اجازه می‌دهید آی زیج از حساب کاربری شما استفاده کند. این پرسش تنها یک بار اتفاق خواهد افتاد.
  • به صفحه عضویت غیرمحلی هدایت و پیام خوشامدگویی و توضیح در مورد هدیه عضویت داده خواهد شد.
درخواست اجازه Google از کاربر برای آی زیج
درخواست اجازه Google از کاربر برای آی زیج

نکته: در حال حاضر Yahoo به علت نقص در سامانه خود در برخی موارد تنها شناسه یاد شده در قبل را برمی‌گردانند و رایانامه کاربر را ارایه نمی‌دهند. در این شرایط آی زیج که نیاز به رایانامه دارد نمی‌تواند عضویت را کامل کند. در چنین مواردی کاربر می‌تواند به صورت محلی عضو شود و سپس معرف مذکور را به حساب کاربری خود اضافه کند. در این صورت هرگاه در آن معرف ورود کرده باشد، می‌تواند به راحتی در سامانه آی زیج نیز ورود کند.

تبلیغ:
  • نمونه تقویم هجری شمسی
  • نمونه تقویم هجری شمسی
  • نمونه تقویم هجری قمری
  • نمونه تقویم میلادی فارسی
انواع تقویم‌های تصویری رایگان
دانلود تقویم

ارایه دیدگاه عمومی با امکان دادن پاسخ و رای برای کلیه کاربران

 
نظرات ( 2 )

با سلام و تشکر از برنامه ارائه شده

0
0

👌

0
0